5 неща, които жените мислят, че мъжете харесват, но не е така

Повечето мъже предпочитат по-пищни и заоблени форми
31 окт 2021 13:13, Михаела Лазарова
21
5 неща, които жените мислят, че мъжете харесват, но не е така
Снимка: Istock

Всяка необвързана жена се пита с кои черти и жестове да привлече вниманието на мъжете. Има много митове за това какво точно привлича мъжете в женското поведение. Оказва се обаче, че невинаги това, което си мислим ние, е вярно. Повечето мъже намират за привлекателни неща, за които жените имат друго мнение.

Изненадващо е, но мъжете харесват много неща, за които не сте и очаквали. Това може да преобърне представите на жените за това как да изглеждат и как да се държат, за да привлекат мъжко внимание и любов.

Кои са чертите, които жените мислят, че мъжете харесват, но не е така?

Много слаба фигура

Повечето жени намират нещо във фигурата си, което все да не одобряват. Дали ще са някои леко закръглени форми, паласки, щръкнало дупе или по-сочни бедра – винаги се намира нещо, което се опитват да прикрият. Всъщност се оказва, че мъжете не харесват права като дъска слаба фигура. Повечето мъже предпочитат по-пищни и заоблени форми. Това показват изследвания от 1994 година, публикувано в Independent и проведено от учени от Тексаския университет. Изследването показва, че мъжете предпочитат по-закръглени женски форми и рядко са привлечени от жени с много слаба фигура.

Жени, които играят на сигурно

Мислите си, че когато става въпрос за стабилен партньор или съпруга, мъжете търсят някого, на когото да разчитат във всеки момент, някой, който да бъде здраво стъпил на земята, да не предприема никакви рискове и да върви в един и същи коловоз. Много грешите. Жена, която обича екстремните ситуации, не се страхува да стъпва встрани от утъпканата пътека и да поема рискове, да прави необмислени стъпки е много по-привлекателна за мъжете. Това показват данни от проучване от 2014 година, публикувано в Journal of Applied Social Psychology. Учените са открили, че жените, които предприемат различни рискови поведение са много по-атрактивни за мъжката част.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има влак за всички пътници. Някой харесват по-дашните, други по-кльощавите. Повечето мъже обаче харесваме естествените форми, а не силикона. И естественото поведение също. Преструвките водят до несериозна връзка.
10
2
 
1
 
! Отговори
Яне Сандански преди 2 години
До Според статията,Стига да не твоята.,нъл тъй?! Щото , ако е твоята ,не ще да мислиш така .А баджанак? Е,все има изход за теб-с рогите напред към вратата-ако можеш да минеш с тях,разбира се!
9
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Средно телосложение е нещо което е най доброто. Не трябва да и се броят ребрата и да и тракат кокалите като влак. Не трябва да има паласки и бричове. Това телосложение може да го запази и след като роди но се иска воля. Много от жените след като родят стават като бухча. Почват да се търкалят като бъчви.
8
0
 
11
 
! Отговори
Дедо ви преди 2 години
Гледайте да има големи ци.ци , тя гъ.з ще направи.
7
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има едно нещо, което жените смятат, че мъжете харесват, а не е така: женита да бъдат *** или да се преструват на ***. Мъжете харесват умни и оправни жени! Повтарям УМНИ, КАДЪРНИ И ОПРАВНИ жени!!! Ако ще и да е 300% по-умна от мен още по-секси ще е!
6
2
 
28
 
! Отговори
ЦИНИК преди 2 години
Жените аресват две неща у мажо,дибел портфел и голям х*й .
5
4
 
20
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 2 години
""Повечето мъже предпочитат по-пищни и заоблени форми. Това показват изследвания от 1994 година, публикувано в Independent и проведено от учени от Тексаския университет."" Ами те нямат друг избор.Както съм забелязал повечето американки са със свръхтегло и то под формата на мазнини
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ние мъжете спортисти, имаме по-пищни форми и от жените! Тъй че ;) и в това ги превъзхождаме!
3
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жените са егоистични, самовлюбени, садистични нарциси. Какво да им харесваш? Чук и бег. Толкоз!
2
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кльощавите жени и с малки гърди са по ялови и от дебелите,средно положение требва да е
1
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жена ми преди я харесвах, беше си красиво заоблена, ама сега, като остаряхме, вече е масивно заоблена. И направо ти убива ентусиазЪма...